Новини
Погода

Погода на 8 травня: дощі та грози можливі на Хмельниччині

Знову, як і напередодні, синоптики лякають мешканців області опадами. За прогнозами, завтра, 8 травня, на Хмельниччині можна очікувати місцями дощів та грозовиці. На сьогодні такі передбачення не справдилися, можливо, без цього обійдеться і завтра. Проте парасольки та дощовики традиційно краще мати при собі.

Також не варто нехтувати сигналами повітряної тривоги, адже 8 та 9 травня підвищується ризик масованих обстрілів українських міст, оскільки російські війська не можуть похвалитися вагомими здобутками на фронті до Дня Перемоги. 

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня очікується хмарність з проясненням, місцями  невеликий короткочасний дощ, вдень місцями гроза. Вітер південний з переходом на північний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 5-10° тепла, вдень 16-21° тепла.

Вдень у Хмельницькому на якийсь час небо затягнеться хмарами, але вечір буде ясним, як і ранок. Без опадів. Температура повітря вранці +14, вдень +19, ввечері +16.

Ясним небо у Кам’янці-Подільському буде тільки вранці, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дощ із грозою, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці +14, вдень +19, ввечері +17.

У Шепетівці хмари закриють небо вже вранці та протримаються увесь день, і тільки ввечері почнуть повільно розсіюватися. Без опадів. Температура повітря вранці +10, вдень +16, увечері +14.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook