Новини
Суспільство

У Малієвецькому музеї на Хмельниччині переобрали директора

Конкурс на посаду директора комунального закладу культури “Малієвецький обласний історико-культурний музей” відбувся сьогодні, 24 травня, у приміщенні Хмельницької обласної ради. Участь у конкурсі взяла лише одна претендентка. Вона й була обрана на посаду очільника закладу.

Оголошували конкурс на посаду директора музею, що розташовується у маєтку на Кам’янеччині, в обласній раді у січні 2022 року. Через вторгнення російських військ в Україну, його перенесли на пізніше.

Взяти участь у конкурсі зголосилася лише одна кандидатка – попередня директорка закладу Анастасія Донець. Конкурсній комісії вона представила перспективний план розвитку комунального закладу культури “Малієвецький обласний історико-культурний музей” на один та п’ять років.

Кандидатуру Анастасії Донець комісія підтримала одноголосно. Протокол засідання спрямували голові обласної ради для призначення переможниці конкурсу директором закладу культури та підписання з нею контракту на 5 років, повідомили у Хмельницькій обласній раді.

Нагадаємо, у маєтку Орловських в Маліївцях від початку війни знайшли прихисток переселенці. Також тут відроджують породу поліських коней.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook