Новини
Погода

Погода на 28 травня: вночі на Хмельниччині можливі опади

Вихідні в області почнуться під хмарним небом, прохолоднішою температурою повітря. Сильні дощі обіцяють вночі, вдень опади теж можливі, проте незначні. У неділю, 29 травня, погода не покращиться. Опадів не обіцяють, натомість день мине під хмарами  

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня в області – мінлива хмарність, вночі та вранці невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Вітер західний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 8-13° тепла, вдень 17-22° тепла.

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Уночі очікується сильний дощ. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається. Температура повітря вранці +13, вдень +18, ввечері +15.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +13, вдень +19, ввечері +17.

У Шепетівці на зміну ясній погоді, яка буде триматися вранці та вдень, прийде похмурий вечір. Уночі піде дощ, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається. Температура повітря вранці +13, вдень +18, увечері +15.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook