Новини
Хмельниччина туристична

Оригінальне місце для ночівлі облаштували у садибі на Бакоті (ФОТО)

Власники садиби у селі Гораївка, що у Староушицькій селищній територіальній громаді Кам’янець-Подільського району, продовжують удосконалювати свою оселю, перетворюючи її на справжній туристичний магніт на Поділлі. Нещодавно тут облаштували нове місце для нічлігу, яке має сподобатися багатьом мандрівникам.

Провести ніч просто неба, перед сном подивитися на зорі, подихати свіжим повітрям та отримати порцію адреналіну від незнайомих звуків – про це мріють не лише мандрівники та туристи, а й любителі гострих відчуттів. Туристам, зазвичай, простіше – вони можуть поставити намет і отримати всі бажані відчуття. Ті ж, хто у походи не ходить і намету не мають, такого задоволення позбавлені.

Щоправда, нещодавно така можливість у любителів гострих відчуттів таки з’явилася. Господарі садиби у селі Гораївка, які не втомлюються придумувати щось нове, аби потішити своїх гостей-мандрівників, презентували нове місце для ночівлі. Про що й написали на своїй сторінці у Фейсбук:

Друзі, відтепер в нас з’явилось ще одне місце, в якому ви, як справжні мандрівники, зможете зупинитись у… ВОЗІ! Взагалі, чи ночували ви колись у возі? Ото ж бо й воно! А тепер у вас є шанс здійснити цю мрію, а потім хвалитись друзям. Тканина витримує без проблем навіть сильний дощ, всередині вас чекає суміш лагідного екстриму і незабутніх вражень. У возі може розміститись 1 людина або навіть закохана пара.

Похвалилися у “Домі мандрівника” і ще однією обновкою – вказівником, який допоможе туристам швидше дістатися до садиби та не збитися з правильного шляху. Адже туристичний сезон тут відкрили на початку травня і з нетерпінням чекають нових гостей.

Що іще цікавого можна побачити на Бакоті, читайте в матеріалі Хмельниччина туристична: Скельний монастир на Бакоті: оселя християн у товщі гори

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook