Новини
Хмельниччина туристична

Дім мандрівника на Кам’янеччині відкрив туристичний сезон (ФОТО)

Попри війну, на Хмельниччині не забули про любителів активного відпочинку та пізнання нових цікавих локацій. Вже добре відома садиба на Бакоті, зважаючи на суттєве потепління та інтерес туристів до краєвидів та ландшафтів Кам’янеччини, зробила те, про що інші, напевно, лише починають думати – відкрила туристичний сезон. І вже прийняла першу команду мандрівників.

Нагадаємо, “Дім мандрівника” – проєкт, який реалізовують двоє хмельничан – Сергій Толстіхін та Юлія Мазур, котрі заради втілення в життя своєї мрії поїхали з обласного центру та оселилися у селі на Кам’янеччині. Садиба вже добре відома багатьом подолянами, і не лише їм. В облаштування свого “маєтку” власники вкладають душу та іноді додають трохи гумору. Так, наприкінці минулого року тут відкрили “перший в Україні “Туалет-музей“, “колекція якого постійно поповнюється новими експонатами. І загалом у садибі завжди знайдуть, чим здивувати своїх гостей.

Днями до садиби на Бакоті завітали перші туристи – веломандрівники з клубу “Тур-Клуб Бідняжка”.

Неймовірно, але ми відкрили туристичний сезон на Бакоті. Вело Бідняжки трохи відпочили, перезавантажились і набрались нових сил, відвідавши Легенди Пониззя – зелений маршрут Староушицької ОТГ. Вас також запрошуємо в Дім мандрівника, садиба на Бакоті, с. Гораївка. Ми відкрились і чекаємо гостей – велотуристів, сім’ї на автомобілях, туристичні компанії тощо,повідомили на сторінці “Дому мандрівника” у соцмережах.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook