Новини
Кам'янець-Подільська міська

Міський голова Кам’янця прокоментував нічні звуки вибухів у місті

Аби заспокоїти кам’янчан, яких могли наполохати гучні звуки, що час від часу чутно вночі у місті, міський голова Кам’янця пізно увечері написав звернення до громади, в якому пояснив ситуацію.

Звуки, схожі на вибухи, від початку війни на території України стали звичним явищем для багатьох міст та областей. На Хмельниччині вони лунають значно рідше, ніж на сході держави, проте завжди викликають переполох у соцмережах та жваві обговорення.

Днями, до прикладу, хмельничани активно обговорювали підозрілі звуки, схожі на вибухи, які було чутно у декількох мікрорайонах вже після відбою повітряної тривоги. Начальник військової адміністрації тоді заспокоїв мешканців Хмельницького, зазначивши, що “в області все спокійно, працює ППО“.

У декількох громадах області днями завчасно попередили місцевих мешканців про практичні військові навчання, під час яких можуть лунати вибухи та постріли.

Також навчаннями військових пояснив гучні звуки, які можуть чути мешканці Кам’янця, міський голова Михайло Посітко. Та закликав громаду не хвилюватися.

Так, навчання теж бувають уночі, і ми з вами маємо це розуміти. Тож не хвилюйтесь завчасно й заспокойте близьких,написав міський голова Кам’янця.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook