Новини
Освіта

Курсанти евакуйованого Харківського вишу перейматимуть досвід у правоохоронців Хмельниччини

Курсанти та магістри Харківського національного університету внутрішніх справ перейматимуть досвід в поліцейських Кам’янець-Подільського районного управління поліції.

Поза навчальним процесом курсанти знайомитимуться з роботою поліції не лише з книжок, лекцій та фільмів, навчальних матеріалів. Відтепер курсантів ХНУВС залучатимуть до реальних робочих буднів поліцейських. Оскільки на факультеті N1 навчаються слідчі та спеціалісти-криміналісти, то їх залучатимуть до роботи в слідчому відділі: на допомогу слідчим, дізнавачам, експертам-криміналістам.

Але керівники запланували також участь курсантів у несенні служби спільно з працівниками поліції із забезпечення публічної безпеки та порядку в місті, пішого патрулювання та роботи з населенням.

Вчора курсанти та магістри познайомились з керівником та особовим складом підрозділу, оглянули робочі місця поліцейських. А після знайомства в актовій залі райуправління прослухали онлайн-лекцію від викладачів ХНУВС, які перебувають в інших містах України, повідомили у поліції Хмельницької області.

Нагадаємо, релокований з обстрілюваного Харкова Національний університет внутрішніх справ відновив у Кам’янці свою роботу на початку травня.

Нагадаємо,релокований з обстрілюваного Харкова Національний університет внутрішніх справ відновив у Кам’янці свою роботу на початку травня.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook