Новини
Освіта

На Хмельниччині вчителі з Маріуполя отримають ноутбуки для роботи

Вчителі з тимчасово окупованого Маріуполя, які знайшли прихисток в інших регіонах України, отримають ноутбуки Acer з необхідним для роботи програмним забезпеченням. В переліку областей, куди передадуть техніку, є й Хмельниччина.

Сотню ноутбуків з програмним забезпеченням від MicrosoftUkraine та освітнім контентом групи компаній «Розумники» передали у межах волонтерської ініціативи «Допомога вчителям Маріуполя».

Крім Хмельниччини, їх отримають також вчителі, які наразі мешкають у містах та селищах Львівщини, Тернопільщини, Київщини, Івано-Франківщини, Сумщини. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив Міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет.

Також він додав, що незабаром МОН розповість про історії цих вчителів, а тренери групи компаній «Розумники» проведуть для них безплатний вебінар із поліпшення цифрових навичок.

Нагадаємо, раніше на Хмельниччину передали партію ноутбуків та планшетів з Польщі. Їх роздадуть дітям-переселенцям, аби ті мали можливість продовжувати навчання.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook