Новини
Погода

Погода на 30 червня: спека Хмельниччину не відпустить

Крім сильної спеки, що ніяк не хоче залишати територію області, синоптики прогнозують також дощі та грози, які спричинять атмосферні фронти та температурні контрасти на території країни. До слова, вже кілька діб поспіль ночі на Хмельниччині – так звані «тропічні».

Ніч вважається «тропічною», коли температура протягом темного періоду доби не опускається нижче 20 градусів, – кажуть фахівці.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у четвер, 30 червня, у Хмельницькій області очікується мінлива хмарність, місцями невеликий короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 15-20° тепла, вдень 30-35° тепла.

День буде хмарним – з самого ранку у Хмельницькому небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дощ із грозою, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці +26, вдень +30, ввечері +25.

Вранці небо у Кам’янці-Подільському буде ясним, і залишатиметься таким майже весь день, а ввечері його затягнуть хмари. Без опадів. Температура повітря вранці +26, вдень +34, ввечері +28.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дощ із грозою, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці +25, вдень +29, увечері +26.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook