Новини
Погода

Погода на 17 липня: на Хмельниччині стане прохолодніше

Неділя на Хмельниччині видасться не дуже теплою. Загалом по області синоптики прогнозують температуру повітря ледь-ледь вище +20, такою ж вона буде на півдні. А от у центрі та на півночі – на кілька градусів холодніше. Йдучи на прогулянку – одягайтеся тепліше, не забувайте парасольки – подекуди обіцяють дощі.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у неділю, 17 липня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 9-14° тепла, вдень 16-21° тепла.

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Зранку буде йти дрібний дощ, який припиниться тільки ввечері. Температура повітря вранці +15, вдень +18, ввечері +15.

Ранкові хмари затримаються у Кам’янці-Подільському до вечора, а потім розсіються. Без опадів. Температура повітря вранці +16, вдень +21, ввечері +18.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Дрібний дощ, який розпочнеться вранці, після полудня може посилитися, але через деякий час повинен скінчитися. Без опадів. Температура повітря вранці +15, вдень +17, увечері +16.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook