Новини
Хмельниччина туристична

Лавандові обжинки влаштують на Шепетівщині

Благодійний захід, на якому збиратимуть кошти на потреби поранених військових, проведуть у селі на Шепетівщині, де розташовується одна з лавандових плантацій Хмельниччини. За пожертву можна буде не лише відпочити та отримати фото на пам’ять, а й посмакувати лавандовими смаколиками та долучитися до розіграшу крафтової продукції.

Лавандові поля на Хмельниччині останніми роками мають неабиякий попит. Запашні букети прикрашають дім, а світлини, зроблені серед рядків лаванди, стали навіть популярнішими, ніж світлини біля екзотичних сакур. Наразі лаванда доцвітає, але навіть цей момент на Хмельниччині вирішили використати з користю.

Село Прислуч на Шепетівщині – одне з тих, яке має свою лавандову плантацію. Її для відвідувачів відкрили минулого року. За словами співвласниці лавандового поля Іванки Білоус, першочерговою метою відкриття цьогоріч плантації була фітотерапія.

Ми пропрацювали майже місяць і за цей час люди змогли у нас психологічно відновитись, наповнитись позитивними емоціями, полікувати душевні рани, порадіти красі, – написала на своїй сторінці в соцмережах Іванка.

Проте війна внесла свої корективи в звичне життя та плани.

В перші дні війни багато наших земляків стали на захист Батьківщини. А зараз вони потребують нашої підтримки. Давайте разом віддячимо нашим захисникам, – запропонувала жінка та запросила всіх охочих долучитися до лавандових обжинків.

Відбудуться вони у четвер, 4 серпня, з 17.00 до 21.00.

Аби долучитися до заходу, потрібно зробити благодійний внесок – 250 грн. За ці кошти можна отримати чимало:

  • самостійно зрізати з куща лаванди букет і забрати його з собою
  • зробити фото на оновлених фотозонах з великими корзинами та возиками лаванди
  • взяти участь у майстер-класі по плетінню лавандових віночків

Також організатори заходу обіцяють пригостити всіх, хто долучиться, лавандовими смаколиками та влаштувати розіграш крафтової лавандової продукції.

Ті, хто не має змоги приїхати у Прислуч особисто, можуть долучитися онлайн та отримати букет поштою.

Деталі можна дізнатися за телефонами:

  • 096-2-777-405 – Іванка
  • 093-705-62-68 – Каріна

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook