Новини
Суспільство

У центрі Хмельницького нетверезі молодики влаштували бійку (ВІДЕО)

У центрі Хмельницького, неподалік Алеї Героїв, нетверезі молодики пішли “стінка на стінку” та влаштували побоїще. Відео виклали у соцмережах. Нічого дивного хмельничани у цьому вже давно не бачать, так само як не бачать в центрі міста охоронців правопорядку.

Від початку війни в Україні у Хмельницькому патрулювання вулиць посилили. Охороняють громадський порядок в місті щонайменше чотири різні структури. Так звані “злачні” місця, принаймні, у центрі міста – всім відомі. Проте час від часу хмельничани тут фіксують різноманітні порушення громадського порядку, а от охоронців цього порядку чомусь ніяк не можуть вчасно знайти там, де вони потрібні.

Вулиця Проскурівська – одна з найпопулярніших у центрі для відпочинку людей різного віку. Як хмельничан, так і гостей міста. Так співпало, що так звана “стометрівка” починається з проблемного місця – закладу “Білий налив” неподалік ЦУМу, і проблемним же місцем закінчується – “П’яна вишня” неподалік Дитячого світу. Назви закладів говорять самі за себе, і атмосфера тут – відповідна.

Майже на всій протяжності пішохідної зони на Проскурівській розташовується Алея Героїв, яку встановили на початку лютого. Не так давно з Проскурівської вигнали вуличних музикантів, більшість яких не завдавала особливого клопоту хмельничанам, проте через одного маргінала “під роздачу потрапили” всі. А от вигнати нетверезих молодиків, які влаштовують то дискотеки просто біля портретів загиблих, то бійки – чомусь ніяк не вдається.

Молодих і переважно нетверезих осіб, які з’ясовують стосунки за допомогою кулаків, у різних частинах Хмельницького бачать досить часто. У соцмережі викладають відео, хмельничани обурюються, але далі обурень та риторичних запитань “Де поліція?” справа не йде.

Подібні коментарі викликало чергове відео бійки, під час якої в хід пішли і кулаки, і ноги, викладене у соцмережах. Традиційно, воно викликало дискусію між адептами тези “відправити це бидло передову” та притомними громадянами, які резонно цікавляться “навіщо це бидло на фронті? Право бути в ЗСУ ще треба заслужити”.

Також вкотре хмельничани натякають:

От тобі і комендантська година…..

Білий налив…. І чого я не дивуюсь 

В такий час у центрі має бути патрульна поліція, щоб боялися таке витворяти

Просто потрібно повернути сухий закон, бо дуже багато волі дали і так забувається що йде війна

Хай наша доблесна патрульна поліція й виходить на чергування – де скупчуються багато людей , де бійка чи п’янки

Рідко бачиш поліцію у центрі, патрулюють тільки стратегічні вулиці по місту, а в загальних місцях – чогось не чергують. Де всі?

Переглянути відео можна у телеграм-каналі Хмельницький LIVE за посиланням.

Головне фото – ілюстративне.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook