Новини
Новини від читача

Випускниця НВК з Кам’янеччини отримала 600 балів за мультипредметний тест

Продовжуємо знайомити вас з талановитими випускниками Хмельниччини, які показали вражаючі результати під час складання мультипредметного тесту. Двоє з них – школярі з Хмельницького району, третя – з Кам’янеччини.

Про результат наполегливого навчання випускниці колегіуму з Кам’янеччини розповів наш читач Олександр Тихончук:

На мультипредметному тесті не допустила жодної помилки і одержала максимальний результат 600 балів учениця Шатавського НВК Маківської ТГ Гончарук Дарія. Це досягнення є результатом відповідального наполегливого навчання Дарії протягом всіх 11 років, і звичайно ж результативної роботи педагогів школи.

У Шатавському колегіумі розповіли про ще одну випускницю – Анну Фалендиш, яка успішно склала на 200 балів українську мову.

Дівчата неодноразово здобували перемоги в олімпіадах та конкурсах, захищаючи честь нашого НВК. Отримані бали на Національному мультипредметному тестуванні – це результат наполегливої праці, цілеспрямованості, бажання вчитись і отримувати нові знання. Шатавський НВК пишається вами! Не зупиняйтесь на досягнутому й упевнено ідіть до омріяної мети!!! – йдеться у повідомленні на сторінці навчального закладу.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook