Новини
Погода

Погода на 30 серпня: нічну грозу знову обіцяють на Хмельниччині

Попри обіцянки синоптиків, сьогоднішній день у Хмельницькій області минув без опадів. З другої спроби короткочасні дощі вдень та грозу вночі обіцяють подолянам на завтра. Щоправда, такі прогнози роблять загалом по області, що ж до обласного та районних центрів, то там опадів якраз не очікують.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у вівторок, 30 серпня, на Хмельниччині – Мінлива хмарність, вночі місцями невеликий короткочасний дощ, вдень без опадів, вночі місцями гроза. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 12-17° тепла, вдень 23-28° тепла.

З самого ранку небо у Хмельницькому вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вранці +18, вдень +27, ввечері +19.

В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Кам’янці-Подільському буде зберігатися похмура погода. Без опадів. Температура повітря вранці +18, вдень +26, ввечері +22.

У Шепетівці погода буде ясною, тільки ввечері на небі з’являться хмари. Без опадів. Температура повітря вранці +17, вдень +24, увечері +19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook