Новини
Інфраструктура

Ще одну громадську пральню відкрили у громаді Хмельницького району

Внутрішньо переміщені особи, які знайшли прихисток на території селища міського типу Ярмолинці, відтепер матимуть можливість випрати свої речі у спеціально облаштованому приміщенні. Відкрили соціальну пральню завдяки мікрогранту від благодійної організації.

Нагадаємо, першим громадські пральні почали відкривати у Кам’янці-Подільському. Перший центр гігієни тут з’явився наприкінці березня, другий – в середині травня. Загалом у них встановили 16 пральних машин, сушарки та облаштували душові. У Хмельницькому мініпральні спочатку облаштували у дитячих садочках, а днями громадська пральня запрацювала у приміщенні міської комунальної лазні №1.

Загалом за планами влади Хмельниччини, громадські пральні мають відкрити у дев’яти громадах області. У червні для цього в громади передали 40 пральних та 40 сушильних машин.

Відтепер матимуть можливість внутрішньо переміщені особи скористатися послугами соціальної пральні у Ярмолинцях. Відкрили її на території парафії Пресвятої Трійці УГКЦ (вул. Захисників України, 12А (колишня вулиця Пушкіна).

Всіх, хто має потребу випрати свої речі, чекають у пральні три дні на тиждень: у вівторок, четвер та суботу, з 9:00 до 16:00.

Детальнішу інформацію щодо роботи пральні можна дізнатися за телефоном 097-956-20-20 (Ангеліна)

Як повідомили в Ярмолинецькій ОТГ, облаштувати соціальну пральню вдалося завдяки мікрогранту від “Карітас-Хмельницький УГКЦ”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook