Новини
Новини від читача

Смітник-примара з’явився у Хмельницькому (ФОТО)

Контейнери, які в доповнення до стаціонарного смітника, з’явилися неподалік однієї з новобудов у Хмельницькому, мають тенденцію мігрувати з одного боку будинку до іншого. Це непокоїть хмельничан, оскільки баки, зокрема, іноді займають цінні паркомісця.

Виходиш зрання з дому. Проходиш десяток метрів. Гульк – два сміттєві баки стоять на проїжджій частині. Зручно. Можна сміття заразом винести. Наступного ранку висуваєшся з дому з пакетом непотребу – зникла сміттярка, наче корова язиком злизала. Неподобство. Але минає кілька днів – містичні баки з’явилися вже з іншого боку будинку. Чари.

Першу появу сміттєвих баків, звісно, активно обговорювали в чаті мешканці будинку (за адресою на Старокостянтинівському шосе) неподалік. Не місце йому там. Чому? Як здається, передусім, бо вони зайняли вкрай цінне паркомісце. Відомо ж бо, нині в пересічного хмельничанина найбільша проблема – де притулити на ніч цінне майно у вигляді автівки.

Нинішнє магічне переміщення сміттярки поки викликає обурення тим, що не місце їй попід вікнами. Наразі про паркомісце не йдеться, бо поруч пустир, де спокійно ночують усі ті машини, які не запхали таки під вікна мешканців. А поки баки «свіжі», смердять вони не більше, ніж машини, які позаймали всі вільні клаптики землі довкруж будинку.

Не знаю, скільки протримаються баки на новому місці, зважаючи на обурення мешканців. Можливо, не довго. Тоді доведеться знову перти сміття кількасот метрів до стаціонарної сміттярки.

Але аромат від неї точно гірший, ніж від машин. Щоправда, зазвичай вона виконує й корисну грінпісівську функцію: годівниці для голубів.

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook