Новини
Інфраструктура

Автобус №15 почав курсувати у Хмельницькому

У Хмельницькому від учора, 12 вересня, вийшов на маршрут автобус №15, який з’єднує зупинки “Автостанція №3” та “Шаровечка-2”. Курсує він через центр міста та Південно-Західний мікрорайон і закінчує свій маршрут у селі Шаровечка. За день робить 5 обертів — у ранковий та вечірній час.

Мешканців Шаровечки відтепер доїжджатимуть до Хмельницького автобусом, який обслуговує новий маршрут.

Жителям села Шаровечка міська влада пішла назустріч. Вирішили в черговий раз спробувати запустити маршрут №15 для задоволення потреб жителів як села, так і міста. Автобус «Еталон», має 21 місце для сидіння, – розповів заступник директора ХКП «Електротранс» Володимир Богачук.

Автобус відправляється від автостанції №3 о 6.35, 7.30, 13.30, 15.00 та 18.00До кінцевої зупинки «Шаровечка-2» курсує близько 30 хвилин і рухається вулицями Героїв Чорнобиля, Кам’янецькою, Львівським шосе.

Запускаючи новий маршрут, у комунальному підприємстві врахували потребу у довезенні до навчальних закладів і назад школярів.

Проїзд на новому маршруті коштує 12 гривень. Розрахуватися можна готівкою, банківською карткою, електронним квитком або ж за допомогою QR-коду.

Раніше до Шаровечки курсували автобуси приватних перевізників. Але через відсутність пасажиропотоку маршрут скасували. Тому зараз посадовці закликають мешканців житлового масиву менше користуватися своїм транспортом, а їздити новим автобусом, аби він не працював у збиток.

Відео: МТРК Місто

Нагадаємо, минулого тижня у Хмельницькому запрацював новий автобусний маршрут №8, який сполучає мікрорайони Ракове та Озерна. Також у владі повідомили про оновлення на зупинках – на них тепер розміщуватимуть QR-коди, аби пасажирам було зручніше стежити за рухом громадського транспорту.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook