Новини
Спорт

Любительський футбольний матч відбувся у Хмельницькому (ФОТО)

У вихідні на футбольному полі ДЮСШ №1 відбувся дружній матч серед молоді Хмельницького та інших міст. На поле вийшли дві команди – одна з молоді від 16 років, друга – від 25 років.

Приїжджаючи в нові міста, молодь ВПО стикається з руйнуванням соціальних зв’язків, що негативно впливає на стан, і без того пригнічений через війну та втрату домівки. Команда ГО “Заходи” теж переїхала до Хмельницького з Маріуполя, тож розуміє, як пошук нових друзів важливий для швидшої адаптації. Саме тому було вирішено провести захід, де молоді люди могли б познайомитись з місцевими жителями та поспілкуватись, приємно та корисно провести час.

Вболівати прийшли родини та друзі футболістів. Дуже цікаво було спостерігати за професіоналізмом гравців, за тим, як майстерно вони обводили суперників хитрими рухами з м‘ячем. Змагання вийшло настільки запекле, що глядачам було важко всидіти на місцях, так хотілось доєднатись до футболістів. Гра пройшла у два тайми по пів години. Перемогу отримала команда старших гравців.

На полі зібрались люди із різних міст – Бердянськ, Харків, Краматорськ, Миколаїв, Сіверодонецьк, Хмельницький і ми дуже щасливі, що вдалось познайомити та об’єднати їх під час гри, – розповів волонтер ГО “Заходи” Михайло Аксаковський.

Учасники виявили бажання відвідувати більше подібних подій та пограти й в інші види спорту. Тому організатори запрошують тих, хто не зміг прийти у неділю, на наступну гру, що відбудеться 2 жовтня о 16:30. Реєстрація учасників за посиланням: https://forms.gle/gijirG3pSgQdRTtY8

Нагадаємо, ще один захід, організований маріупольською ГО, відбудеться у перший день жовтня. Учасників вчитимуть шити екоторбинки.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook