Новини
Новини від читача

Несанкціоновану дорогу в Хмельницькому перекрили мотузочком (ФОТО)

Розбудова обласного центру, не зважаючи на війну, триває. Будинки висотні зводяться, крани баштові крутяться, машини важкі катаються. При цьому торують нові дороги своїми колесами. А дорогу хтось перекриває мотузочкою.

За місяці війни ми всі твердо з екранів телевізорів переконалися, що мокша живе на болотах. Але, виявляється, й хмельничани люблять в болотах будуватися – в низинці на лівобережжі Південного Бугу. Згадайте, скільки новобудов з’явилося між вулицею Зарічанською та Бугом за останні роки.

Й процес триває: між вулицею Трудовою та Старокостянтинівським шосе в «незайманих землях» прибузьких постають крани та зводять житло. А шляхів до цієї болотної «цілини» й немає. От і проторували вантажівки через прибудинкову ділянку новий шлях. Й пішло-поїхало, точніше просто поїхало багатотонне залізяччя, навантажене будматеріалами.

Вже колію пробили, а нині – під час дощу – протовкли поблизу будинку.

Але знайшлися добродії чи від влади, чи від небайдужої громадськості, чи від конкурентів-будівельників, які перегородили шлях мотузочкою, а для остраху й знак-«цеглину» повісили.

Чи зупиниться це будівельні вантажівки – побачимо.

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook