Новини
Події

У Хмельницькому молилися за душі загиблих захисників (ФОТО)

У День захисників та захисниць України на Алеї Слави у Хмельницькому відбулася панахида за загиблими військовими, яку провели військові капелани. Понад 130 мешканців Хмельницької громади полягли в російсько-українській війні із 2014 року. 110 з них спочивають на кладовищі у мікрорайоні Ракове.

Є ще наші земляки-герої, які спочивають на кладовищах в Гречанах, в Шаровечці, В Череповій, Копистині. А є ще, на жаль, загиблі герої, яких не поховали до цього часу. Вони ніколи точно ні на кого не хотіли нападати, нікого не хотіли завойовувати, вони хотіли жити спокійним українським мирним життям. Справжні чоловіки, справжні воїни пішли захищати нас з вами. І сьогодні їм величезна подяка, – сказав Хмельницький міський голова Олександр Симчишин, вшановуючи пам’ять загиблих.

У своєму телеграм-каналі очільник громади додав, що вже ціла рота воїнів-захисників навіки на сторожі нашого спокою в небі.

Щоразу, коли буваю тут, на Алеї Слави, прошу Бога, щоби могил не ставало більше. Священники часто кажуть, що вони живі, що душі Героїв серед нас. Впевнений, так і є. Вони бачать кожен наш вчинок, чують кожне слово. Не розчаровуймо їх ніколи!додав міський голова.

Фото з телеграм-каналу Олександра Симчишина

Нагадаємо, сьогодні у Хмельницькому відбулася фотовиставка на честь загиблих захисників “Азовсталі”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook