Новини
Інфраструктура

Нові автобуси та безконтактні платежі обговорять депутати у Кам’янці

Важливе депутатське обговорення щодо результатів міжнародної співпраці у сфері перевезень запланували на сьогодні, 26 жовтня, у Кам’янці-Подільському.

Як повідомили у пресслужбі міської ради, низку перемовин з представниками турецького бізнесу провів нещодавно міський голова Михайло Посітко.

Презентувати проєкт запровадження системи безготівкового розрахунку у громадському транспорті має у сесійній залі Садиком Мустафою Яхші – представник «Сіті Кард Сістем». Також він має розповісти про перспективу поповнення комунального автопарку міста 15 автобусами.

Знаю, що депутати вболівають за громаду і зацікавлені в таких проєктах. І ці проєкти важливі для Кам’янця, – цитують міського голову у пресслужбі.

Citycard – єдиний квиток для усіх видів громадського транспорту на основі безконтактної електронної пластикової картки. Він дозволяє максимально просто оплатити проїзд, зробити оплату прозорою. Цей механізм точно вкаже, скільки пасажирів перевезено і скільки з них користуються пільгами. Це убезпечить від різноманітних схем та покладе початок системі комфортних міських перевезень.

Чи скористається таким шансом наша громада – дадуть відповідь депутати міської ради,зазначили у міській раді.

Нагадаємо, система електронних квитків працює у Хмельницькому з літа 2021 року. Наразі в місті діють пенсійні, учнівські, студентські та загальні е-квитки. Останні можна використовувати, як проїзні. Також е-квитком можна оплатити проїзд у деяких комунальних автобусах.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook