Новини
Інфраструктура

У Кам’янці частково стартував опалювальний сезон

Тепло у медичні заклади та заклади дошкільної освіти Кам’янця-Подільського почали подавати від учора, 1 листопада. Відповідне розпорядження підписав міський голова.

Про початок опалювального сезону у місті повідомили у комунальному підприємстві “Міськтепловоденергія”. Першими тепло отримають у лікарнях та дитсадках.

Також, як зазначили у комунальному підприємстві, поступово у домівках кам’янчан почне з’являтися гаряча вода. Гаряче водопостачання подаватимуть усім споживачам, виходячи з технічних можливостей.

Разом з тим у комунальників Кам’янця попередили, що не у всіх медичних та дошкільних навчальних закладах тепло з’явиться одразу:

В найбільш віддалених мікрорайонах міста опалення буде подане поступово.

У вихідні опалювальний сезон стартує і в закладах освіти Кам’янця-Подільського. Про це повідомив міський голова Михайло Посітко:

Зважаючи на думку громади і температурні показники, дав доручення розпочати опалювальний сезон у дитячих садках і лікарнях. А з вихідних – у школах, щоб діти в понеділок прийшли на навчання у теплі класи.

Нагадаємо, у Хмельницькому опалювальний сезон, також частково, стартував з 14 жовтня. Хмельничани ж просять подавати тепло не лише у лікарні та дитячі садки, а й по всьому місту, аби знизити навантаження на електромережі, яке виникає через те, що люди змушені масово вмикати електроприлади, аби зігріти хоча б дітей.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook