Новини
Суспільство

Вітамінна естафета стартувала у Хмельницькій громаді

Волонтери об’єднання “Захист” у Хмельницькому діляться новинами про допомогу Збройним силам України та закликають долучатися до їхніх лав, аби разом наближати перемогу та пришвидшувати її.

Не лише збором коштів, гуманітарної допомоги та виготовленням окопних свічок та українських запальничок займаються волонтери одного з найбільших у Хмельницькому об’єднань. Зараз, у сезон осінніх фруктів, вони охоче приймають у себе вітамінну естафету, яка триває у Хмельницькій громаді. Мешканці Хмельницької громади, які прагнуть якнайшвидшої перемоги, охоче діляться зібраними дарами садів з волонтерами, а ті, своєю чергою, передають їх далі.

Найбільшу партію подільських фруктів волонтери об’єднання «Захист» отримали від жителів села Пашківці. Також до благодійної естафети доєднуються небайдужі хмельничани, як-от сім’я Гаврішкіних з Лісових Гринівців. Отримані яблука доставляємо військовим. Частину фруктів доставили у Хмельницький шпиталь та обласну лікарню. Частково яблука передаємо на різні підрозділи або ж волонтерам, які печуть пироги на фронт. Ось так забезпечуємо наших захисників вітамінами,розповідають у волонтерському об’єднанні “Захист”.

Також чекають у “Захисті” майстрів-кулінарів.

Якщо ви вмієте робити пастилу і хочете поволонтерити, приходьте до нас (Хмельницький, вул. Кам‘янецька 76), можливо зробимо для військових ще такий смаколик, – закликають волонтери.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook