Новини
Інфраструктура

В частині Хмельниччини застосують погодинний графік відключень електроенергії

Для Хмельницької області на сьогодні, 8 листопада, довели помірний обсяг обмеження електроенергії. Відтак по декілька годин без світла залишатимуться не всі споживачі, віднесені до тієї або іншої черги. Про це повідомили в “Хмельницькобленерго”.

Графіки погодинних відключень світла, які мешканці Хмельниччини за більше, ніж тиждень, вже, напевно, добре вивчили, але ще не встигли відчути на собі, сьогодні запрацюють. Щоправда, не скрізь.

Як повідомили “Хмельницькобленерго”, відповідно до вказівок, отриманих з “Укренерго”, відключатимуть світло за графіком другого тижня.

Як уточнили в “Хмельницькобленерго”, графік застосовується не повністю, а з 08-00 до 11-00 та з 14-00 до 20-00 та охоплюватиме не всю область.

Нагадаємо, раніше у “Хмельницькобленерго” пояснювали: якщо ваша вулиця є у двох або навіть у трьох чергах, це означає, що електроенергію на ній відключатимуть поетапно. Тобто споживачі в будь-якому випадку планово залишаться без світла лише раз.

Разом з тим, оскільки ситуація в енергосистемі досі нестабільна, енергетики не виключають, що періоди відключень та відновлення електропостачання можуть змінюватися.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook