Новини
Інфраструктура

У 67 ліфтах під час обстрілу Хмельницького застрягли люди

Досвід не навчив нічого хмельничан, які під час повітряної тривоги продовжують користуватися ліфтом, попри неодноразові попередження про те, що цього робити не варто. Навіть навпаки – під час вчорашньої надзвичайної ситуації, внаслідок якої більша частина міста знову була знеструмлена, кількість ліфтів, у яких застрягли хмельничани, виявилася більшою, ніж у перший раз.

22 жовтня, коли ворожа ракета влучила в енергетичний об’єкт, у Хмельницькому пастками для містян стали 55 ліфтів. Тоді директор Департаменту інфраструктури міста Хмельницького попереджав: не користуйтеся ліфтами під час тривог, можете застрягнути і діставати вас доведеться фахівцям. Які під час тривоги мають перебувати в безпечних місцях, а не бігати між будинками по всьому місту та витягати бранців.

Замість дослухатися до порад, хмельничани зробили навпаки – під час вчорашнього знеструмлення міста вже 67 ліфтів “взяли в полон” недбалих мешканців міста.

Повторно прошу, не користуйтеся ліфтами підчас тривоги, обмежте користування в той час, коли енергопостачання в місті нестабільне. Не додавайте турбот собі і обслуговуючим компаніям, – вкотре закликав Василь Новачок.

Зважаючи, що найближчим часом ситуація в Хмельницькому з електропостачанням буде напружена та нестабільна, варто дослухатися. Або ж висіти у темряві, в очікуванні поки вас витягнуть. А “тривожні” коробки є далеко не у всіх ліфтах.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook