Новини
Освіта

Соліст рок-гурту вчить пенсіонерів у Хмельницькому польської мови

Університет третього віку у Хмельницькому має чималий попит. Його заняття відвідали вже понад півтори тисячі “золотих” студентів. А серед викладачів можна побачити і зовсім незвичних особистостей.

Як розповідають у Хмельницькому територіальний центр соціального обслуговування, один з найпопулярніших факультетів в університеті – польської мови. Цього року вивчати її записалися 60 студентів, яких розбили на три групи.

Викладачем є талановита, відома та просто гарна людина – соліст-організатор українського рок-гурту з Хмельницького «Мотор’ролла» – Олександр Буднецький, – розповіли в терцентрі.

Є й інші цікаві факультети – їх аж 24. З їх переліком можна ознайомитись у самому територіальному центрі за адресою вул. Перемоги, 7А (тел. для довідок 098-966-46-86).

Запрошуємо на навчання активних пенсіонерів, внутрішньо переміщених осіб та просто тих хто, хоче відкрити для себе нові горизонти, закликають у терцентрі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook