Новини
Освіта

Нове приміщення отримав військовий ліцей у Кам’янці-Подільському

Приміщення «Подільського центру професійно-технічної освіти» офіційно передали Кам’янець-Подільському ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Таке рішення прийняли спільно Міністерство освіти і науки України та Хмельницька обласна адміністрація. Акт передачі майна днями передав керівництву ліцею заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.

Вірю, що сотні курсантів, які вирішили розпочати свій трудовий шлях із навчання у цьому навчальному закладі, вже скоро зможуть відвідувати такі важливі, повноцінні живі лекції та заняття з фізичної підготовки, які не могли б проводитись в онлайн форматі. Обласна адміністрація докладе усіх зусиль для того, аби зробити ці приміщення комфортними та безпечними для вихованців, – наголосив посадовець, спілкуючись із керівництвом закладу та батьками.

Для облаштування бомбосховища у навчальному закладі передали засоби першої допомоги, медикаменти та інформаційні стенди з мінної безпеки.

До створення сучасного освітнього середовища для курсантів залучили студентів та викладачів Кам’янець-Подільського фахового коледжу будівництва, архітектури та дизайну. Вони розробили передпроєктні пропозиції щодо часткової реконструкції та перепланування приміщень, які передали ліцею.

У Хмельницькій ОВА нагадують, що наразі триває прийом пропозицій до проєкту приміщення, в якому буде розташовано Кам’янець-Подільський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Їх можна надіслати на електронну адресу khmoblosvita@i.ua

За інформацією пресслужби Хмельницької ОВА

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook