Новини
Інфраструктура

Через погоду енергетики знову обмежать електропостачання на Хмельниччині

Принаймні, саме погіршенням погодних умов у Хмельницькобленерго пояснюють те, що сьогодні в області відключення знову відбуватимуться відключення в режимі 2 на 6. Тобто третій день поспіль мешканці області житимуть з мінімальною кількістю світла в будинках.

Напередодні, попри обіцянки Хмельницькобленерго давати світло принаймні по 2 години протягом дня (з перервами у чотири, можливо, шість годин) та 4 вночі, частина хмельничан отримували його по півтори години за раз не лише вдень, а й вночі.

Сьогодні причиною гарантованого знеструмлення в режимі 2 на 6 в обленерго називають погіршення погоди та зростання навантаження на мережу. Відтак сьогодні, 8 грудня, під відключення потраплять як основні, так і додаткові черги споживачів.

Графік (хоча у багатьох він систематично не співпадає з тим, що опубліковано) нагадуємо:

До речі, з прогнозом погоди на сьогодні можна ознайомитися тут. За обіцянками синоптиків вона, звісно, не літня, проте й не настільки складна, щоб на неї посилатися. Про будь-яке погіршення погодних умов на сьогодні у Хмельницькому гідрометеорологічному центрі також не повідомляли.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook