Новини
ДТП

У Хмельницькому в ДТП травмувалася пенсіонерка

Відсутність освітлення на вулицях міст на Хмельниччині прогнозовано призводить до збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод, в яких травмуються люди. Заклики “підсвічувати себе у темряві” працюють лише для тих, хто вміє та може це робити, і то не завжди. Люди старші, які не мають таких можливостей, або не знають, як ними скористатися, потрапляють спочатку під колеса, а потім – до медичних закладів.

Поки енергетики та влада експериментують з освітленням вулиць, свою ціну за це платять перехожі. Найчастіше – пенсіонери, які сподіваються, що їхнє право перейти дорогу переважає над бажанням водіїв дістатися до пункту призначення якнайшвидше.

Днями на вулиці С. Бандери у Хмельницькому 77-річну пенсіонерку збив 51-річний водій автомобіля Peugeot. Жінка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Час був пізній, 21.00. Освітлення, звісно, не було, тож внаслідок ДТП пенсіонерка, замість потрапити туди, куди йшла, опинилася в лікарні.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження. Хто постане перед судом – наразі невідомо, правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook