Новини
Погода

Погода на 6 лютого: на Хмельниччині вночі посилиться мороз

За прогнозами синоптиків, у найближчі дні мешканців Хмельниччини очікують справжні лютневі морози. Особливо це буде відчутно вночі, коли стовпчик термометра опускатиметься в середньому до 10 градусів зі знаком мінус. Поки що є можливість підготуватися та подбати про те, аби бути готовими до можливих тривалих знеструмлень та відсутності тепла в домівках. І, звісно, чекати весни, яку цього року обіцяють ранньою.

За даними сайту sinoptik.ua із середи, 8 лютого вночі прогнозують морози на Хмельниччині – термометри показуватимуть 11-13 градусів мінус. Така халепа триватиме протягом усього наступного тижня. А це означає, що й перебої з електропостачанням можуть бути суттєвими та непрогнозованими. Хоча, за планами, 9 лютого на Хмельниччині має бути давно очікуваний день без відключень.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у понеділок, 6 лютого, на Хмельниччині буде хмарно, часом невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 4-9° морозу, вдень 1-6°морозу.

У Хмельницькому буде хмарно. Вранці йтиме дрібний сніг, але ближче до середини дня він повинен закінчитися. Температура повітря вранці -5, вдень -4, ввечері -6.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Вранці продовжиться нічний дрібний сніг, але ближче до середини дня він повинен закінчитися. Температура повітря вранці -5, вдень -3, ввечері -3.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Без опадів. Температура повітря вранці -5, вдень -3, увечері -5.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook