Новини
Інфраструктура

Про ситуацію на дорогах Хмельниччини розповіли дорожники

Лютий впевнено тримає свої позиції, а дорожники Хмельниччини планомірно виконують роботи із зимового утримання, аби зробити проїзд автошляхами безпечним.

Уночі над забезпеченням безперебійного та безпечного руху державними дорогами працювали 67 дорожніх робітників та 26 механізмів. Витрати ПСС становлять 2255 тонн.

Пресслужба САД повідомляє, що наразі рух транспорту відбувається у звичайному режимі. Покриття переважно чорне, мокре, місцями засніжене. ДТП, скарги чи надзвичайні ситуації відсутні. За потреби по мережі автошляхів держзначення проводиться обробка покриття протиожеледними сумішами, очистка тротуарів та автопавільйонів від снігу.

За прогнозами синоптиків, в середині тижня на Хмельниччині посиляться морози. Переважно температура повітря сильно знижуватиметься вночі, і триватиме це протягом трьох днів. Потім стовпчики термометрів знову повернуться до звичних останнім часом позначок.

Зважаючи на мінливість погодних умов та ожеледиці на дорогах, водіїв просять бути уважними та обережними, пересуваючись автошляхами області, не виконувати ризикованих маневрів та перевіряти свої транспортні засоби на готовність до зимової експлуатації, чітко дотримуватись ПДР, зокрема швидкісних режимів, інтервалу та дистанції, що дозволить уникнути ускладнень у русі транспорту та не допустити виникнення дорожньо-транспортних пригод.

Перелік майданчиків для відстою великовагового транспорту, де можна перечекати негоду, в розрізі автошляхів області: http://bit.ly/2WsAaZe.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення Хмельницької області, звертайтеся телефоном єдиного контакт-центру ЦІЛОДОБОВО: +38 067 400 60 80.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook