Новини
Суспільство

Наслідки “прильотів” по Хмельниччині показали у соцмережах (ФОТО)

Дві повітряні ворожі атаки за добу і два влучання на Хмельниччині. Як результат – проблеми з електропостачанням, скасовані графіки погодинних відключень, застосування аварійних відключень та тривала відсутність світла у частини мешканців області. Внаслідок двох влучань на об’єктах критичної інфраструктури виникли пожежі. Фото з одного такого об’єкта після атаки поширив увечері вчора, 10 лютого, начальник Хмельницької ОВА.

Про нічне влучання дрона-камікадзе по об’єкту на Шепетівщині більшість мешканців області дізналися вранці з офіційних повідомлень. Вибух, який пролунав у Хмельницькому, чуло, напевне, все місто. Його відлуння навіть потрапило в прямий ефір одного з місцевих телеканалів.

На диво, цього разу після прильоту у соцмережі не закинули купу фото та відео з місця прильоту. Виклали лише одне коротке відео, ймовірно, зняте у Хмельницькому.

На обох об’єктах, в які влучили дрон та ракета, виникли пожежі. Їх масштаби на прикладі влучання в один з об’єктів, показав у своєму телеграм-каналі начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Можливо, переглянувши ці фото, люди, які пишуть у соцмережах гнівні коментарі на тему “коли буде світло”, припинять це робити, оскільки наразі ніхто, в тому числі й енергетики, не знають точно, коли ситуація з електропостачанням на Хмельниччині стабілізується. Хоча, звісно, бодай якесь уявлення про те, коли буде світло, а коли його не буде, хотілося б мати, аби розуміти, як планувати своє життя найближчими днями.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook