Новини
Кам'янець-Подільська міська

На бійку підлітків у Кам’янці-Подільському відреагували правоохоронці

Агресивний молодіжний рух, що поширюється наразі в Україні, змушує правоохоронців Хмельниччини ретельніше стежити за подіями, які можуть свідчити про проникнення цієї субкультури на територію області. Особливо, коли йдеться про підлітків та молодь. У поліції кажуть: працюють на випередження та перешкоджають поширенню на Хмельниччині популярної течії, яка схиляє підлітків до масових бійок, сутичок та агресії.

Бійки молоді зараз – явище досить поширене. У Хмельницькому, до прикладу, не минає й тижня, щоб десь у соцмережах не поширили відео, на якому зафіксовані “кулачні бої” з двома, трьома або й більше учасниками. Проте останнім часом до таких з’ясовувань стосунків – увага особлива. Все через популяризацію в Україні руху “ПВК Редан”, головним проявом якого є масові бійки та агресія.

Днями у центрі Кам’янця-Подільського побилися підлітки. Бійку зафіксували на відео та поширили у мережі.

Правоохоронці інформацію перевірили, встановили всіх учасників “розборки” та заспокоїли: жодного стосунку до небезпечних молодіжних рухів вони не мають, повідомили у Кам’янець-Подільському районному управлінні поліції. А причиною бійки став конфлікт, як це часто буває між молодими та активними, яким немає куди скинути енергію, агресію та стрес.

Відповідати за порушення громадського спокою та хуліганство учасники бійки не будуть – через юний вік, який не дозволяє притягнути їх до відповідальності. А от їхні батьки отримали адміністративні протоколи – за неналежне виховання дітей. Санкція статті передбачає покарання у вигляді попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook