Новини
Інфраструктура

Ділянку біля ЦНТЕІ у Хмельницькому знову обгородили парканом (ФОТО)

Епопея з будівництвом у центрі Хмельницького отримала “нове дихання”. На хмельничан, які було втішилися тим, що їм вдалося відстояти ділянку території біля будівлі ЦНТЕІ, в якій наразі розташовується донецький виш, чекає неприємний сюрприз – паркан знову на місці, будівельні роботи, кажуть, у розпалі.

Нагадаємо, днями хмельничани побачили на майданчику на вулиці Свободи паркан, який свідчив про те, що на огородженій території планують розпочати будівництво. Хто та що мав будувати, ми вже написали після того, як паркан біля будівлі прибрали. Проте вільною ділянка залишалася недовго. Вчора, 4 березня, увечері паркану не було, проте сьогодні він з’явився знову. Кажуть, учора паркан прибрали комунальники. Хто його оперативно відновив – можна лише здогадуватися. Щоправда, огороджена територія зменшилася, порівняно з тим, що було спочатку. Хмельничани кажуть, приблизно наполовину.

Паркан, як бачимо, щільний, і, щоб дізнатися, що відбувається всередині, потрібно добре постаратися. Проте спецтехніку з-за паркану видно. Отож будувати на території таки щось будуть. Після того, як ділянці змінили цільове призначення, кажуть, власники ділянки мають право робити там все, що вважають за потрібне.

До речі, біля входу у будівлю ростуть дорослі дерева: туї, ялина, ймовірно, канадський клен. Дерева здорові та доглянуті. Чи виживуть вони під час будівельних робіт, якщо вони таки відбудуться?

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook