Новини
Інфраструктура

На півночі Хмельниччини можливі погодинні відключення світла

Як і в попередні кілька тижнів на сьогодні, 10 березня, Укренерго не доводило для Хмельниччини лімітів на енергоспоживання. Проте вчорашні нічні ракетні удари по енергосистемі України можуть впливати на ситуацію з електропостачанням у деяких громадах, де можуть бути застосовані погодинні відключення світла.

Нагадаємо, станом на ранок вчорашнього дня частина населених пунктів Полонського, Шепетівського та Старокостянтинівського РЕМів були знеструмлені, споживачів Шепетівського та Старокостянтинівського районів електромереж вдалося оперативно перезаживити.

У “Хмельницькобленерго” попередили: у години максимального навантаження на енергомережу у північних громадах Хмельницької області можливе застосування погодинних відключень. Актуальним наразі залишається графік, запроваджений з 20 лютого.

Крім того, за інформацією товариства, тимчасово в обленерго повертаються до щоденної практики інформування населення про доведені для області ліміти, обмеження та стан електромереж області. Раніше таке інформування було скасоване в зв’язку зі стабільністю, якої вдалося досягти в енергосистемі України. Оперативно відстежувати ситуацію з енергозабезпеченням області можна в телеграм-каналі АТ “Хмельницькобленерго”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook