Новини
Кам'янець-Подільська міська

У Кам’янці-Подільському сесію міської ради переносять вже декілька разів поспіль

Міський голова Михайло Посітко та міські обранці досі не можуть знайти спільну мову та досягнути взаєморозуміння. Сесію міської ради від 2 березня переносять вже не вперше. Сьогодні пленарне засідання знову не відбулося.

Закликав опозицію до конструктиву міський голова у зверненні до громади в неділю.

Зараз недоцільні політичні чвари. У нас є один ворог, якого ми маємо побороти. Це Московія, Приходьте, спільно, разом попрацюємо. Роботи у нас багато, – наголосив Михайло Посітко.

Попри цей заклик, сесія міської ради сьогодні, 21 березня, знову не розпочалася. У сесійній залі зареєструвалися лише 17 депутатів, що не дало можливості навіть відкрити сесійне засідання. Наступна спроба запланована на 23 березня.

Нагадаємо, кілька разів сесію переносили через те, що, за словами міського голови, депутатські комісії не працювали так, як слід. В опозиційних депутатів з цього приводу – своя думка.

Крім того, як повідомляє видання Вдало інфо, під тиском громади депутат міської ради від партії “Слуга Народу” Сергій Самсонюк звільнив помічницю Майю Максимчук, яка публічно ображала військових, владу та командування країни в сесійній залі.

Під час її “виступу” Самсонюк навіть не намагався зупинити цей ганебний перфоманс, а навпаки заохочував її сміхом разом зі своїм колегою Сергієм Ведерніковим, – йдеться у повідомленні.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook