Новини
Новини від читача

Розвалили і покинули: майданчик біля ЦНТЕІ у Хмельницькому залишили у напівзруйнованому стані (ФОТО, ВІДЕО)

Хмельничани очікують хоч якихось дій від влади міста, аби ділянку території на вулиці Свободи, яку намагалися забудувати черговим торгово-офісним приміщенням (але не вдалося) впорядкували та повернули хоча б до того вигляду, який вона мала до того, як там з’явилася будівельна техніка. Бо самостійно, без копняків від містян, влада, яка дозволила влаштувати цю наругу над здоровим глуздом у центрі міста, схоже не здатна цього зробити.

Нагадаємо, спроба забудувати ще один шматок землі у центрі Хмельницького, була короткою, супроводжувалася скандалом та закінчилася нічим. Точніше, нічим, крім зруйнованих сходів та безладом, який залишили по собі робітники-будівельники. Від “фінального акорду” цієї драми, а саме спільного виступу очільників міста Хмельницького та Хмельницької області минуло вже три тижні, проте руху біля ЦНТЕІ з впорядкування території хмельничани не бачать ніякого.

Розбиті сходи, розсипаний пісок, через який вже вторували стежку пішоходи – таку картину у центрі Хмельницького можуть спостерігати хмельничани та гості міста. Хто, коли і за які кошти має все це впорядковувати (і чи буде?) – досі невідомо.

Тому, природно, що хмельничани, яким не байдуже, починають ставити питання.

Хто має відшкодовувати збитки міській громаді? Напевно Хмельницька міська рада має подати відповідний позов до суду, або ж міська прокуратура повинна звернутися з подібним позовом в інтересах цієї ж самої міської громади. До цього часу ніхто не ставить таке питання, як не ставлять питання щодо ремонту території, яку дуже швидко розтрощив забудовник. За власні кошти ініціатор будівництва пан Прус і Кº має відновити, або відшкодувати міській громаді кошти на ремонт цієї території. Це буде гарним уроком (прикладом) для інших,написав хмельничанин Сергій Мороз.

У коментарях пишуть. І не лише про центр міста:

Окрім неповаги до громади це жлобство і безкультур’я. Це вуз, який нікого нічому не вчить. Ще і великим українцем Стусом прикривається.

Якийсь кусочок квадратний неповаги, а от на Озерній – не те, що неповага, там побудоване звичайне гетто, що чітко свідчить тільки про знущання над нашими громадянами сьогодні та на багато десятків років вперед. А хто злочинці – всі мери та всі депутати…

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook