Новини
Новини від читача

Дерева з пташиними гніздами зрізали у Хмельницькому

Вкотре хмельничани побачили безконтрольне та варварське знищення дерев у місті. Цього разу, кажуть очевидці, дерева, на яких птахи вже встигли облаштувати собі гнізда, зрізали, ймовірно, заради чергової новобудови. Принаймні, у міськвиконкомі від знищення дерев відхрестилися.

Про інцидент повідомили у спільноті Організації захисту тварин “Врятуй життя” Хмельницький. Локація – Львівське шосе, 51/2. Скільки саме дерев зрізано, не повідомляється. Натомість відомо, що на деревах, які зрізали, дикі голуби вже встигли зробити гнізда. Тепер птахи залишилися без житла. Зате з житлом будуть люди.

Сказати, що хмельничани обурені, це нічого не сказати:

То на жаль для Хмельницького не вперше…

Хто таке бачить одразу викликайте 102 та дзвоніть у міськвиконком , 0675551580 будемо міняти такі діла що творяться в нас. Зрізали приватники, не комунальники

Господарі чемні роблять підрізку взимку, а не тоді, коли вже яйці в гніздах!!!!

Дерева зрубали, бо має бути будинок

Напевне, для біженців, соціальне будує???!

Дикарі двуногі. Це ж треба дочекатись, коли птахи гнізда зів’ють, такою кропіткою працею, щоб прийти і все це знищити? А раніше це не можна було зробити, коли гнізда ще не вились??? І руки не повсихають? Виродки.

А потім не розуміємо за що нам війна. Каt.sапню жодним чином не виправдовую, та карма лупить нас усіх за «добрі» спарави перед людьми, тваринами та природою.

Може хтось Симчишина тегнути щоб трохи вже почало керівництво міста боротися з цим рагулівством? Ми самі як орки в себе вдома.

Дзвонила в міськвиконком, зрізали не комунальники а ті що будують там будинок

Треба б викликати туди поліцію зрізали два мудака які в вагончику там на будівництві

Досить оперативно відреагували на допис в Управлінні з питань екології та контролю за благоустроєм:

Доброго дня! З метою реагування на звернення, зараз інспектор Управління знаходиться на місці події за зазначеною адресою. Надайте свої контакти для зв’язку з Вами.

Щоправда, хотілося б, щоб у владі та відповідних контролюючих організаціях реагували ДО того, як дерева знищуються, а не ПІСЛЯ, коли їх вже не повернеш.

Нагадаємо, нещодавно на вулиці Бандери у Хмельницькому мешканці багатоповерхівки скаржилися на варварську обрізку, яку проводили невідомі особи, котрі відмовилися представитися та показати документи. Після обрізки дерева перетворилися на “телеграфні стовпи”, а під одним із балконів хмельничани побачили акуратно складену купу дров, яку ще не встигли вивезти.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook