Новини
Новини від читача

Припарковане під знаком заборони авто у Хмельницькому потрапило у ДТП (ФОТО)

Водії у Хмельницькому часто паркуються  як доведеться. Під знаком випало переночувати – це проблеми знаку заборони. А може, він, думає автовласник, виступає оберегом від ДТП. Але не цього разу: на вулиці Мельникова «поцілувалися» кормою два авто безпосередньо під дорожнім знаком «Зупинка заборонена».

Наразі важко з’ясувати обставини дорожньої пригоди, але побіжний погляд дозволяє припустити, що «поцілунок» дупками відбувся, коли одна з автівок відпочивала під знаком, а інша вивертала з двору.

Поліція, що працює на місці пригоди, має цікаве завдання із визначення винуватця. З одного боку, рухомий засіб, який в’їхав у перешкоду. З іншого боку, машина, що припаркувалася із порушенням.

Звісно, може все відбувалося інакше: гарантувати правильність опису ДТП складно. Можливо, автівки каталися дупками вперед, доки не цьомкнулися.

Якщо картину пригоди ми точно встановити не можемо, то упевнено здатні сказати: на Мельникова постійно паркуються із порушенням правил дорожнього руху. Паркомісць не вистачає? Кожному з нас для щастя чогось не вистачає.

І ще одна вже звична для вулиці Мельникова картина:

Припарковане авто перекрило виїзд з велодоріжки? Проблеми велосипедистів…

Читайте також: У центрі Хмельницького легковик “зніс” частину паркану

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook