Новини
Кам'янець-Подільська міська

Мер Кам’янця-Подільського поїде до Туреччини, щоб презентувати місто та країну

Нове турецьке місто-побратим з’явилося у Кам’янця-Подільського на початку цього року. Аби презентувати місто та Україну, очільник громади разом з одним із нардепів від Хмельниччини планують відвідати Туреччину.

3 лютого 2023 року Муніципальна рада Джіханбейлі (Туреччина) ухвалила рішення про укладання угоди про побратимство та співробітництво з Кам’янцем-Подільським, – повідомив міський голова Михайло Посітко.

Очільника громади та народного депутата від Хмельниччини влада міста-побратима запросила у гості. Візит запланований, ймовірно, цього тижня.

На запрошення голови турецького муніципалітету Мехмета Кале (Конья), разом з народним депутатом Ігорем Марчуком офіційно в Туреччині презентуватимемо наше місто та країну,написав міський голова.

Під час візиту планують підписати угоду про побратимство та опрацювання стратегії співпраці у напрямку діяльності та розвитку промислових індустріальних парків та туристичної індустрії.

Нагадаємо, рік тому вперше в історії України угоду про побратимство було укладено між Хмельниччиною та штатом Міссісіпі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook