Новини
Події

Велопробіг пам’яті загиблого захисника влаштували у Хмельницькому

Велопробіг пам’яті Віталія Поліщука відбувся у Хмельницькому. Він зібрав кілька десятків учасників — це друзі, рідні героя та небайдужі містяни. Віталій Поліщук був відомим у Хмельницькому велоактивістом. На початку повномасштабної війни пішов на фронт добровольцем. Загинув 9 травня 2022 року. Проводжаючи його в останню путь, велоспільнота міста влаштувала Віталію Поліщуку останній велопробіг.

У Хмельницькому вшанували пам’ять героя Віталія Поліщука. Рідні та друзі 9 травня, в річницю його загибелі, організували велопробіг.

Коли започатковувався велосипедний рух у Хмельницькому, він був одним із засновників. Він дуже багато зробив для хмельницької велоспільноти. Був радником нашого мера. Обов’язок кожного з хмельницьких велосипедистів віддати шану цій людині, – розповів перед початком пам’ятного велопробігу друг Віталія Поліщука Олександр Галкін.

Віталій Поліщук був відомим громадським активістом та пропагував здоровий спосіб життя. На фронт пішов добровільно. Життя його обірвалося у віці 32 років на Донеччині.

Важливо продовжити його справу, аби його вклад не був даремним, щоб далі справа кожного, хто загинув на війні, продовжувалася. Не важливо, яка це справа – чи це волонтерська діяльність, чи це ІТ, чи це велоспорт, – наголосила  вдова Віталія Поліщука Анастасія Ярова.

Долучилися до пробігу понад три десятки учасників. Колона велосипедистів проїхала від вулиці Проскурівської до Алеї Слави на кладовищі у мікрорайоні Ракове, де похований Віталій Поліщук.

Детальніше – у сюжеті МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook