Новини
Інфраструктура

Зруйновану будівельною технікою територію біля ЦНТЕІ у Хмельницькому відремонтували (ФОТО)

Хмельничани кажуть: ще тиждень тому тут була розруха, а тепер – краса. Прилеглу територію біля приміщення ЦНТЕІ, до якого намагалися прибудувати черговий торговельний центр, відремонтували, після чого вона стала навіть краща, ніж була.

Нагадаємо, епопея з будівництвом на вулиці Свободи почалася в перші дні березня і тривала тиждень, в який вмістилися встановлення-знесення-знову-встановлення паркану, роботу будівельної техніки, обурення хмельничан, розбірки між ініціаторами забудови та владою тощо. Закінчилося все тим, що тодішній очільник області Сергій Гамалій та міський голова Олександр Симчишин записали спільне відео, в якому повідомили громаді, що скандальне будівництво скасовується. Щоправда, два місяці після цього майданчик, який встигли розрити спецтехнікою, мав досить непривабливий вигляд.

Проте все це – позаду. Тепер ділянка біля ЦНТЕІ навіть краще, ніж раніше. Зруйноване покриття замінили, землі деревам підсипали.

Ми часто бачимо щось погане, але звикли не помічати хорошого. А разом з тим міська влада зупинила бєзпрідєльне будівництво. Біля ЦНТІ знову ростуть туї, відновили сходи. Тепер тут не буде чергового безтолкового ТЦ! Я скажу – Дякую!написав у соцмережах хмельничанин Сергій Сагайдачний та виклав фото.

Тепер залишилося дочекатися ремонту частини пішохідно-паркувальної зони, яку не зачепили будівельні роботи, та ремонту самого приміщення ЦНТЕІ. Але це вже, як то кажуть, інша історія.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook