Новини
Офіційно

Залізничний рух поблизу Хмельницького буде відновлено, щойно це буде безпечно, – керівник ОВА

Про хід робіт з ліквідації наслідків обстрілу Хмельницької громади, в результаті якого вибуховими хвилями було пошкоджено тисячі будинків як у Хмельницькому, так і в селах Чорноострівської громади, говорили сьогодні, 15 травня, на брифінгу у Хмельницькій ОВА.

Зокрема, йшлося про те, коли буде відновлений рух залізницею, який на одній з ділянок залізниці обмежено з 13 травня, зокрема, через пошкодження колії та інших, спричинених вибухами причин. Як повідомив перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін, наразі поблизу місця вибухів ще тривають роботи з обстеження території. Служби ДСНС, зокрема, перевіряють, чи не залишилося там уламків та інших небезпечних предметів.

Щодо відновлення залізничного руху у звичному режимі, коли це станеться, наразі невідомо.

Щойно завершать роботи з відновлення та обстеження, буде прийнято рішення про курсування потягів. Сподіваюся, це станеться найближчим часом, – прокоментував очільник області.

Поки що пасажирів потягів, які курсують в об’їзд, до Чорного Острова та Хмельницького підвозить спеціальний транспорт, виділений Укрзалізницею.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook