Новини
Суспільство

Марш “За сімейні цінності” відбувся в Кам’янці-Подільському

Ці вихідні у Кам’янці дуже насичені подіями. Чимало заходів відбувається у зв’язку з Днем міста. Ще не оговтались від учорашнього скандалу через вечірню дискотеку з нагоди відзначення свята, як знову соціальні мережі збурила новина про ходу на підтримку традиційних сімейних цінностей або, як захід охрестили в місцевих пабліках, – марш проти ЛГБТ.

Організатором виступила релігійна громада за підтримки міської влади. У заході взяв участь мер Михайло Посітко. На місці була присутня поліція. Розпочався марш о 14:30 з майдану Відродження та попрямував до Старого міста. Учасники маршу тримали в руках транспоранти з гаслами про сім’ю.

Кам’янчани об’єдналися у спільну ходу з молитвою за українські сім’ї, організовану вже не вперше Духовною радою Кам’янця. Сьогодні немає жодної родини, якої б не торкнулася війна. У такий час молитви рідних роблять кожного з нас сильнішими, а родинні цінності стають надійним тилом, – висвітлює цю подію Кам’янець-Подільська міська рада.

Користувачі соціальних мереж розділились на два табори. Одні переконували, що таку ходу організовують традиційно щороку, і в цьому немає нічого протизаконного. Інші обурювались з того, що подібна нетерпимість до людського самовираження є неприпустимим в сучасному європейському суспільстві.

Що за цирк в нашому місті?

Пишаюся своїм містом

Марш за сімейні цінності відбувається щороку. А тут такий хайп)

Ми і так маємо сімейні цінності, у нас не країна повністю з лгбт, а країна совковського мислення і засудження чужих людей за їх життя, що в Європі не прийнято

Я розумію, але ж ми так хочемо в ЄС, то може пора просто навчитись не лізти у життя інших людей?

Це ми так йдемо до Європи, чи до рашки?

Вибачте , не хочу нікого зараз образити … а чим пишатись ? Тим що люди притісняють інших людей ,які просто зробили не такий вибір як усі інші ?

Пишаюсь, що так багато кам’янчан проти збочень

Люди з розуму сходять чи що? Що вам мішають люди, які люблять таких самих людей? Вони ж такі самі люди як ви….. Пробачте, але це справжня клоунада.

Це ж наскільки обіжені і невпевнені в собі такі люди, якщо вони думають, що лгбт ущімляють їх сімейні цінності

З мером щось сталося за останніх 2 дні

Ні, це не збочення. Це розпуста. А це трохи різні речі. Повії ж не збоченки, просто розпусні.

Термін «ЛГБТ» покликаний підкреслити різноманітність «сексуальності та гендерної ідентичності на основі культури» і використовується для позначення гомосексуальних, бісексуальних і трансгендерних людей. Це акронім для позначення лесбійок, геїв, бісексуалів і трансгендерів. 

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook