Новини
Події

На честь Дениса Монастирського у Хмельницькому відкриють меморіальну дошку

Пам’ять трагічно загиблого земляка, міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського, вшанують у Хмельницькому в день його народження, 12 червня. Пам’ятний захід влаштують в університеті управління та права імені Леоніда Юзькова. Також на фасаді навчального корпусу вишу на честь Дениса Монастирського відкриють меморіальну дошку.

Про це повідомили на сторінці навчального закладу, де понад 10 років викладав Денис Анатолійович.

12 червня 2023 року виповнюється 43 роки від дня народження нашого колеги, друга, вчителя, непересічної людини Дениса МОНАСТИРСЬКОГО, який трагічно загинув 18 січня цього року. Запрошуємо вас на захід, присвячений пам’яті Дениса Анатолійовича, щоб вшанувати його пам’ять, поділитися спогадами про роки, проведені разом, про роки спільної роботи та дружби, – йдеться в дописі.

Зазначають, що пам’ятний захід відбудеться 12 червня о 12.00 за адресою: вул. Героїв Майдану, 8, лекційний зал № 1 імені Радомира Кондратьєва.

Відкриття меморіальної дошки на честь Дениса Монастирського відбудеться після заходу. Вона буде встановлена на фасаді навчального корпусу № 1 університету.

Для участі у заході необхідно зареєструватися тут.

Нагадаємо, 18 січня цього року Денис Монастирський загинув в авіакатастрофі у Броварах внаслідок падіння гелікоптера, на борту якого перебувало керівництво МВС. Тоді ж загинула ще одна уродженка Хмельниччини – Тетяна Шутяк, яка була помічницею міністра внутрішніх справ України.

У Хмельницькому також обговорювали пропозицію перейменувати одну з вулиць міста в пам’ять загиблого міністра МВС.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook