Новини
Дозвілля

Ірена Карпа провела творчу зустріч у Хмельницькому

У Хмельницькій обласній філармонії відбулась зустріч з українською письменницею, журналісткою та громадською діячкою Іреною Карпою. Захід під назвою “Не втратити радість” був у форматі благодійного вечора. У рамках мінітуру містами України та Європи письменниця збирає кошти для військових підрозділів.

На зустрічі з однодумцями та поціновувачами творчості мисткині було все: красномовна мотиваційна промова з елементами стендапу, навчання технікам підтримки та відновлення ресурсного стану під час війни, а також читання та обговорення її останнього роману «Тільки нікому про це не кажи», який став бестселером 2022 року.

Гості були на одній хвилі з письменницею. Говорили про підтримку країни, військових, дітей, рідних та самих себе. Вчилися «жити життя» сьогодні, не відкладаючи нічого на завтра, піклуватися про себе, радіти простим речам, помічати щастя на відстані витягнутої руки, шукати позитив і натхнення, яких так потребує кожен. В наш час особливо.

Ірена Карпа поділилася своїми цінностями, які, як вона каже: «прості як двері». Це свобода, увага до деталей і любов до життя. Вчила відновлювати внутрішній ресурс, який дає сили жити та допомагає бути джерелом розради та підтримки для інших. І, найголовніше, це здатність радіти, зберегти життя в собі, а не втратити у ньому сенс.

Далі було цікаве читання та жваві розмови про все на світі. Наостанок на автограф-сесії гості дякували письменниці за творчість, яка надихає, дає віру в себе, перевертає свідомість, змінює життя.

Зауважимо, що частина коштів, зібраних під час зустрічі у Хмельницькому, спрямована на допомогу військовим 19-го окремого стрілецького батальйону.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook