Новини
Хмельниччина туристична

Нову туристичну локацію створили на Кам’янеччині (ФОТО)

В першу чергу, нова локація, яку облаштували на Бакоті, припаде до душі дітям, а також тим, хто цікавиться життям комах, адже саме для цих створінь у Національному природному парку “Подільські Товтри” збудували цілий готель.

Як розповідають у заповіднику, в Європі зустріти будиночки для комах можна повсюди – біля будівлі міської ради, в центрі на людній вулиці, на території музеїв, а головне – у приватних садах та городах. Ця традиція приходить також до України.

Будинки для комах (Insect House), або Готелі для комах (Insect Hotels), призначені для створення умов для проживання корисних комах. Вони мають естетичний, компактний вигляд, також можуть використовуватись для зняття стресу, як наочний посібник з вивчення комах, – йдеться у повідомленні.

Кажуть, готель уже добряче заселений, тож можна їхати та роздивлятися, як гостюють у готелі комахи, зблизька.

Нагадаємо, наприкінці травня неподалік Старої Ушиці почали облаштовувати з нуля новий пляж, який буде зручним для автовласників. А в середині червня автори проєкту сільського зеленого туризму «Легенди Пониззя» представили до уваги туристів новий туристичний маршрут.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook