Новини
Погода

Погода на 12 серпня: вихідний на Хмельниччині буде сухий і теплий

На перший вихідний день тижня синоптики спрогнозували для Хмельниччини суху та не досить спекотну погоду. Але, в будь-якому випадку, йдучи на прогулянку (на крафтовий ярмарок у Хмельницькому, наприклад), краще взяти із собою парасольку або дощовик. Бо прогноз – прогнозом, а природа любить підносити сюрпризи.

Нагадаємо, у суботу в Хмельницькому буде чимало локацій, вартих уваги. Крім крафтового ярмарку у парку ім. Франка, на набережній Південного Бугу святкуватимуть День молоді. А йдучи з парку на набережну (або навпаки), варто зупинитися на Проскурівській біля кінотеатру ім. Т. Шевченка, де від сьогодні працює вулична виставка The War Is Not Over Yet про злочини Росії проти журналістів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 12 серпня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 10-15° тепла, вдень 21-26° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка утримається у Хмельницькому до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +13, вдень +23, ввечері +18.

У Кам’янці-Подільському ясна погода може ввечері змінитися на хмарну. Без опадів. Температура повітря вночі +14, вдень +24, увечері +19.

У Шепетівці погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +13, вдень +23, ввечері +19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook