Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому “обкатують” тролейбус-гармошку

Візуально тролейбус, який побачили на вулицях хмельничани, відрізняється від того, про який повідомляли на сайті Alltransua, говорячи про відправку у Хмельницький Škoda 25Tr. Принаймні, те, що поставили на вантажівку у словацькому Пряшові, було пофарбоване у біло-синій колір, а те, що побачили хмельничани – біло-червоне.

Тролейбуси з двома салонами пам’ятають лише ті хмельничани, яким щонайменше понад 40 років, і які свого часу мешкали здебільшого між центром міста та завершенням тролейбусних ліній у мікрорайоні Гречани. Принаймні, за таким маршрутом кілька десятків років тому курсувала рогата “гармошка”.

Днями хмельничани знову побачили цей дещо підзабутий транспорт у мікрорайоні Ракове. Кажуть, “гармошка” № 046 Škoda 25Tr проходила там обкатку.

Судячи з фото, у Хмельницькому в той день дощило – вдалий час, аби випробувати транспорт на міцність, адже постити відео про те, як “у хмельницьких тролейбусах йде дощ” – одна з улюблених розваг хмельничан.

Фото з салону тролейбуса-гармошки нема, є лише фото з вулиці. І воно дещо бентежить. Коли йшлося про знятий з експлуатації у Словаччині тролейбус-гармошку, який купили для Хмельницького, то на фото було одне, а те, що, як пишуть у соцмережах, побачили у мікрорайоні Ракове, було зовсім інше.

Проте, коли йдеться про транспорт, колір найменше має значення. Головне, аби тролейбус курсував відповідно до маршруту та не ламався.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook