Новини
Культура

Хмельницькі фотографи презентували спільну виставку краєвидів Поділля та Полісся

Спільна виставка трьох фотографів: Олександра Колосовського, Олександра Солєнцова та Миколи Двужилова відкрилася у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва. Всього на виставці представили 28 робіт з краєвидами Поділля та Полісся.

Хмельничанин Микола Двужилов займається фотомистецтвом понад 10 років. Почав робити світлини друзів і знайомих ще в армії. А природу став фотографувати після відвідання різних сайтів та виставок.

Микола Двужилов – член Подільського географічного товариства. Разом із колегами він їздить Хмельниччиною і фіксує мальовничі краєвиди Поділля. Завдяки їхнім роботам нащадки побачать, як на початку XXI століття виглядали історичні ландшафти України.

“Це виставка нашого подільського краю, а також частини Волині, яка розташовувалася на території Хмельницької області. Члени Подільського географічного товариства подорожують нашим краєм, роблять гарні знімки, а також ведуть дослідницьку роботу в царині історії та краєзнавства.У наш час локальний туризм процвітає, і на Хмельниччині є багато цікавих локацій, які варто відвідати. Саме на цих світлинах глядачі зможуть побачити ту місцевість, яку б вони хотіли відвідати і наживо подивитися на ці краєвиди”, – зауважує директор Хмельницького музею-студії фотомистецтва Віталій Савін.

Читайте також: Проєкт “Camino Podolico”, що реалізується на Кам’янеччині, отримав грантові кошти на розвиток

Джерело: Хмельниччина туристична

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook